2008. december 17., szerda

happy juice bar - MEGNYÍLT!!!És igen. A mai nappal megnyitotta kapuit nagyon kedves barátaim juice, szendvics és salátabárja a happy juice bar - ahol Magyarországon egyedülálló módon a főszerepet a SMOOTHIE-k kapták. Ahogy a srácok fogalmaznak a SMOOTHIE a zászlóshajó, e köré épül az egész üzlet.

A 100% gyümölcsturmixok helyben készülnek kizárólag gondosan válogatott friss gyümölcsökből, nyoma sincs szirupoknak, mesterséges színezéknek. Cukrot egyáltalán nem tartalmaznak az italok, ahol szükséges ott is mézzel édesítenek. Eszméletlenül tápláló a SMOOTHIE-juk, teszteltem is már - a vacsora eszembe se jutott utána. Igazán egészséges és gyors alternatívát jelenthet így a tél beálltával, vitaminhiány pótlására is. Egy pohár után úgy érzi az ember, életerő elixírrel töltötte fel ereit. Diétás és gyors étkezés gyanánt is kiváló. Arról nem is beszélve, hogy igen kreatív kombinációkat sikerült kikísérletezniük az ifjú üzletvezetőknek. Mindenki kedvére válogathat az idénygyümölcsökból és trópusi csodákból készülő színpompás, illatozó italokból. A gumibogyószörpöt és Archie kedvencét ki ne hagyjátok!

Emellett említésre méltó szendvics és saláta kombinációk várják a vendégeket. Felejtsétek el az unalmas sajtos-sonkás szendvicseket és kóstoljátok meg a chutney-cheddar és a banános-mascarpones szendvicseket, vagy a Gyömbéres-almás sajtsalátát.


És végül, de nem utolsó sorban engedjétek meg, hogy pár szót szóljak az aprócska juice bár miliőjéről, mely vidám zöld és lila színekben pompázik, így biztosan felismeritek a kis belvárosi utca rengetegében - ha az ablakban hatalmas ananászok, és banán fürtök figyelnek már helyben vagytok. Az alap koncepció szerint take away rendszerben működnek, de pár asztalka mellett bár székeken lehet ücsörögni és közben elkalandozhatunk melegebb tájakra ebben a zimankós időben, míg megcsodáljuk az egyik alapító trópusi hangulatot idéző, profi fotóit.
Bár és galéria egy helyen, menjetek, lássatok, ízleljetek!
Cím: VII. Madách Imre út 12. (Google maps)


Nincsenek megjegyzések: